BOOTCAMP

4 UGERS FORLØB

VIBY, UGE 25-28 

VÆLG TRÆNING MANDAG OG ONSDAG ELLER TIRSDAG OG TORSDAG (TILMELD LÆNGERE NEDE)

 

Skanderborgvej 212, 8260 Viby J. Studiet har bad og parkering ved døren.

 STÆRKERE | SUNDERE | GLADERE

_F2A0591.jpg

INKLUDERET

ALT SAMLET I ÉN PAKKE

✔️ 2x ugentlig træning (gruppe: 6-10 kvinder) 

✔️ Proteinsmoothie efter hver træning

✔️ Fællestræning hver lørdag 9.00-10.00

✔️ Kropsanalyse start/slut 

✔️ E-bog: Strong Curves Livvstilen

✔️ Strong Curves Træningstop

✔️ Værdi-kupon til morgenmad på DAO

✔️ 15% på fremtidige Strong Curves Bootcamps

 

PRIS 1666,- 

(Normalpris 2550,-)

Mulighed for betaling over 2 rater a 833,- 1/6 og 1/7

TILMELD

OPSTART D. 17. JUNI

BOOTCAMP UGE 25-28

6-10 KVINDER PR HOLD

06.00-06.50 MANDAG OG ONSDAG (HOLDET ER FULDT BOOKET) 07.00-07.50 MANDAG OG ONSDAG (HOLDET ER FULDT BOOKET) 09.00-09.50 MANDAG OG ONSDAG V. TRINE: 3 PLADSER (TILMELD KLIK HER) 14.00-14.50 MANDAG OG ONSDAG V. NADIA: 3 PLADSER (TILMELD KLIK HER) 15.00-15.50 MANDAG OG ONSDAG V. NADIA: 3 PLADSER (TILMELD KLIK HER) 16.00-16.50 MANDAG OG ONSDAG (HOLDET ER FULDT BOOKET) 17.00-17.55 MANDAG OG ONSDAG (HOLDET ER FULDT BOOKET) 18.00-18.50 MANDAG OG ONSDAG (HOLDET ER FULDT BOOKET) 19.00-19.50 MANDAG OG ONSDAG (HOLDET ER FULDT BOOKET) 20.00-20.50 MANDAG OG ONSDAG (HOLDET ER FULDT BOOKET)

TILMELD

OPSTART D. 18. JUNI

BOOTCAMP UGE 25-28

6-10 KVINDER PR HOLD

 

*PLUS SIZE*: Udelukkende for plus size kvinder, der ønsker træning i trygge rammer med kvinder i samme båd.

06.00-06.50 TIRSDAG OG TORSDAG (HOLDET ER FULDT BOOKET) 07.00-07.50 TIRSDAG OG TORSDAG V. NADIA: 3 PLADSER (TILMELD KLIK HER) 09.00-09.50 TIRSDAG OG TORSDAG (HOLDET ER FULDT BOOKET) 16.15-17.05 TIRSDAG OG TORSDAG V. LOUISE: 1 PLADS (TILMELD KLIK HER) *PLUS SIZE: 17.15-18.05 TIRSDAG OG TORSDAG (HOLDET ER FULDT BOOKET) 18.15-19.05 TIRSDAG OG TORSDAG (HOLDET ER FULDT BOOKET) 19.15-20.05 TIRSDAG OG TORSDAG (HOLDET ER FULDT BOOKET) *PLUS SIZE: 20.15-21.05 TIRSDAG OG TORSDAG V. JANNE: 1 PLADS (TILMELD KLIK HER)

KVINDERNE FORTÆLLER 

KVINDERNE ANMELDER 

Mere end 200 anbefalinger på google, facebook og trustpilot...

 

STRONG CURVES ER FOR DIG 

- der vil styrke din krop, forbedre din kondition og din bevægelighed

- der vil ommøblere muskler og fedt, blive fastere og evt. tabe dig

- der ikke vil have noget imod, at få rygsækken spækket med evidensbaserede redskaber til en stærkere og evt. lettere udgave af dig selv

- der ønsker vejledning af en passioneret kvindelig personlig træner mod dine mål

- der vil kickstarte en sundere livsstil, og få gjort motion til en fast del af din hverdag

- der vil udfordres tilpas i dine træninger og mærke fornyet energi i din hverdag

- der ikke vil have noget imod at komme ud af din komfortzone og opleve, at du kan mere end du tror

- der kunne bruge et frirum med "mig tid", hvor den får fuld gas med grin, sved og girlpower udover det sædvanlige

- der har lyst til at mærke træningsglæde og være en del af teamspirit med et sejt hold kvinder

- der vil være sej til at træne, så du kan opnå de resultater, du knokler for

- der ikke vil have noget imod, at føle dig mere selvsikker i et vægttræningsområde og få inspiration og motivation til din egen træning

_F2A1186.jpg

HVAD ER STRONG CURVES BOOTCAMP?

4, 9 ELLER 18 UGERS TEAMBASERET PERSONLIG TRÆNING I SKØNNE, TRYGGE OMGIVELSER I VIBY J OG NU OGSÅ I RISSKOV!

STYRKETRÆNING DESIGNET TIL KVINDER Styrketræning har vist sig at være den absolut bedste træningsform til at ændre på vores kropssammensætning af muskler og fedt. Med styrketræning kan du forme din krop som du har lyst, hvis du er vedholden med din træning, og overvejende spiser masser af sundt, nærende mad.  

Ønsker du en struttende booty, fastere arme, smallere talje etc, så findes der ikke mere optimal træning til dette end styrketræning! Din transformation sker dog ikke "over night", men er et resultatet af en god træningsrutine som både kan foregå hjemme i stuen og i dit lokale træningscenter. Bootcampen er en perfekt kickstart til din nye træningsrutine.

På Strong Curves vil du komme til at stifte bekendskab med de bedste træningsøvelser til at fremhæve dine smukke kvindelige former. Vi træner til alle vores træninger hele kroppen igennem. Der vil dog til hver en tid være ekstra meget fokus at få skabt en velproportioneret, fast booty, så indstil dig på "konstant hævede baller" under dit bootcampforløb, som en af de tidligere bootcampdeltagere, så fint har udtalt :D Oven i hatten vil bootcampen give dig et motivationsboost af en anden verden.

2-3 DAGE OM UGEN MED MAX GIRLPOWER På Strong Curves Bootcamp styrketræner vi sammen 2 faste ugedage 6-10 kvinder sammen. Du bliver "taget i hånden" og guidet igennem træningerne fra starte til slut. Uanset dit udgangspunkt, vil din træner møde dig på dit niveau, så du får en god oplevelse med træningen.

På bootcampen skifter vi mellem 2 forskellige træningspas henover ugerne, og du vil altid møde op til nye og motiverende træninger, hvor vi hver gang kommer hele kroppen igennem. 

Tidligere bootcamppiger har både under og efter deltagelse på Strong Curves brugt hinanden meget som træningsboddys, hvilket bidrager enormt til vedligeholdes af motivationen. Ofte er der ingen der kender hinanden inden start, men efter et par træninger, går der som oftest "hønsegård" i den over shakesne :D

PERSONLIG TRÆNING TIL AT BETALE Med Strong Curves Bootcamp har du mulighed for at få personlig træningsexpertise blot til en helt anden pris end hvis du vælger et personligt forløb. Din træner har 1:1 kontakt med hver deltager på bootcampen, hvorfor deltagerantallet er begrænset. Dette sikrer at du får mest muligt ud af dit forløb.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL OS?

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

DET MED STORT

1) Du har 14 dages fortrydelsesret efter din booking, herefter er din booking bindende ! Dette gælder også selvom at betalingen er ratebetaling dvs. at det samlede beløb betales under alle omstændigheder. Det er dog muligt at sælge eller videregive din plads til en anden kvinde.

2) Udeblivelse fra en gruppetræning kan ikke erstattes af personlig træning, ej heller giver det dig mulighed for at deltage på et andet hold.

3) Skulle din træner blive forhindret gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente trænere.

4) Tilmelding efter første-til-mølle princippet. Er dit ønskede hold fyldt kontakt line@linewittrup.dk og vi vil kontakte dig med et alternativ.

 LOKATION: VIBY J: SKANDERBORGVEJ 212 

PARKERING LIGE VED DØREN. MULIGHED FOR BAD.

_F2A0318.jpg