MOR/BARN

9 UGERS BOOTCAMP

TRÆNING MANDAG OG ONSDAG FORMIDDAG UGE 43-51 I VIBY

Skanderborgvej 212, Viby. Studiet har bad og parkering ved døren.

_F2A0804.jpg

KOM STÆRKT TILBAGE EFTER DIN FØDSEL OG GRAVIDITET

TRÆNING MÅLRETTET OG TILPASSET NYBAGTE MØDRE  

TA' DIT BARN MED TIL DIN TRÆNING

_F2A0845.jpg

MOR/BABY HOLDET Er du mor på barsel, og er det på tide at gøre noget godt for dig?

Mor/baby forløbet er for dig, der vil have professionel vejledning og undervisning til at styrke og opstramme din krop efter din graviditet og fødsel.

Træningen vil være en effektiv blanding af styrkeøvelser udført med vægte tilpasset dit udgangspunkt kombineret med sjove, sveddryppende finishere.

Træningen foregår på et lukket hold max 8 kvinder + barn i vores studie kun for os i Viby. Du får kyndig vejledning af en af vores kompetente, nærværende kvindelig træner og fysioterapeut Susse.

Deltagelse forudsætter at du har været til 8 ugers lægetjek inden opstart.

_F2A0782.jpg

INKLUDERET

ALT SAMLET I ÉN PAKKE

✔️ 2x ugentlig træning i 9 uger med din personlige coach (Lukket hold max 8 kvinder/barn) 

✔️ Proteinsmoothie efter hver træning

✔️ Mulighed for kropsanalyse start/slut

✔️ Fællestræning hver lørdag/søndag 9.00-10.00 (Mulighed for ugens 3. og 4. træning)

✔️ Kost-workshop d. 2/11 kl 10.30-13.00

✔️ E-bog: Strong Curves Livsstilen

✔️ Strong Curves Hættetrøje

✔️ 15% på fremtidige Strong Curves forløb 

 

PRIS 9 UGER

NORMALPRIS PRIS 3X1550,- I ALT 4650,- DIN PRIS I DAG 3X1400,- I ALT 4200,- 

VENINDEPRIS 3X1300,- I ALT 3900 ,- 

BETALING OVER 3 RATER: 'ved køb', 1/11 og 1/12. BOOKING TIL VENINDE-PRIS OG SOM TIDLIGERE DELTAGER MED 15%: Skriv til line@linewittrup.dk med dit ønskede hold, og du modtager tillmeldingslink med din rabat. 

_F2A0801.jpg
  • “Der er altid højt humør, god opbakning og vigtigst af alt, vores træner har et kæmpe overskud til at guide os individuelt, så vi hver især for mest muligt ud af vores træning.”

    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  • “9 uger i garagen på mor/barn hold er gået ALT for stærk! ”

    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  • “5 KÆMPE store stjerne og ville gerne give så mange flere.”

    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


KONTAKT OS HER:

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage inden for 1-3 arbejdsdage.

STRONG CURVES ER FOR DIG 

- der vil styrke din krop, forbedre din kondition og din bevægelighed

- der vil ommøblere muskler og fedt, blive fastere og evt. tabe dig

- der ikke vil have noget imod, at få rygsækken spækket med evidensbaserede redskaber til en stærkere og evt. lettere udgave af dig selv

- der ønsker vejledning af en passioneret kvindelig personlig træner mod dine mål

- der vil kickstarte en sundere livsstil, og få gjort motion til en fast del af din hverdag

- der vil udfordres tilpas i dine træninger og mærke fornyet energi i din hverdag

- der ikke vil have noget imod at komme ud af din komfortzone og opleve, at du kan mere end du tror

- der kunne bruge et frirum med "mig tid", hvor den får fuld gas med grin, sved og girlpower udover det sædvanlige

- der har lyst til at mærke træningsglæde og være en del af teamspirit med et sejt hold kvinder

- der vil være sej til at træne, så du kan opnå de resultater, du knokler for

- der ikke vil have noget imod, at føle dig mere selvsikker i et vægttræningsområde og få inspiration og motivation til din egen træning


HVAD ER STRONG CURVES BOOTCAMP?

STYRKETRÆNING DESIGNET TIL KVINDER Styrketræning har vist sig at være den absolut bedste træningsform til at ændre på vores kropssammensætning af muskler og fedt. Med styrketræning kan du forme din krop som du har lyst, hvis du er vedholden med din træning, og overvejende spiser masser af sundt, nærende mad.  

Ønsker du en struttende booty, fastere arme, smallere talje etc, så findes der ikke mere optimal træning til dette end styrketræning! Din transformation sker dog ikke "over night", men er et resultatet af en god træningsrutine som både kan foregå hjemme i stuen og i dit lokale træningscenter. Bootcampen er en perfekt kickstart til din nye træningsrutine.

På Strong Curves vil du komme til at stifte bekendskab med de bedste træningsøvelser til at fremhæve dine smukke kvindelige former. Vi træner til alle vores træninger hele kroppen igennem. Der vil dog til hver en tid være ekstra meget fokus at få skabt en velproportioneret, fast booty, så indstil dig på "konstant hævede baller" under dit bootcampforløb, som en af de tidligere bootcampdeltagere, så fint har udtalt :D Oven i hatten vil bootcampen give dig et motivationsboost af en anden verden.

2-3 DAGE OM UGEN MED MAX GIRLPOWER På Strong Curves Bootcamp styrketræner vi sammen 2 faste ugedage 6-10 kvinder sammen. Du bliver "taget i hånden" og guidet igennem træningerne fra starte til slut. Uanset dit udgangspunkt, vil din træner møde dig på dit niveau, så du får en god oplevelse med træningen.

På bootcampen skifter vi mellem 2 forskellige træningspas henover ugerne, og du vil altid møde op til nye og motiverende træninger, hvor vi hver gang kommer hele kroppen igennem. 

Tidligere bootcamppiger har både under og efter deltagelse på Strong Curves brugt hinanden meget som træningsboddys, hvilket bidrager enormt til vedligeholdes af motivationen. Ofte er der ingen der kender hinanden inden start, men efter et par træninger, går der som oftest "hønsegård" i den over shakesne :D

PERSONLIG TRÆNING TIL AT BETALE Med Strong Curves Bootcamp har du mulighed for at få personlig træningsexpertise blot til en helt anden pris end hvis du vælger et personligt forløb. Din træner har 1:1 kontakt med hver deltager på bootcampen, hvorfor deltagerantallet er begrænset. Dette sikrer at du får mest muligt ud af dit forløb.

_F2A0871.jpg

DET MED STORT

1) Du har 14 dages fortrydelsesret efter din booking, herefter er din booking bindende ! Dette gælder også selvom at betalingen er ratebetaling dvs. at det samlede beløb betales under alle omstændigheder. Det er dog muligt at sælge eller videregive din plads til en anden kvinde.

2) Udeblivelse fra en gruppetræning kan ikke erstattes af personlig træning, ej heller giver det dig mulighed for at deltage på et andet hold.

3) Skulle din træner blive forhindret gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente trænere.

4) Tilmelding efter første-til-mølle princippet. Er dit ønskede hold fyldt kontakt line@linewittrup.dk og vi vil kontakte dig med et alternativ.